TOS_logo

Os IL på Facebook

grasrot
Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Snøproduksjon - OPPDATERT INFO 20.11. kl 1300.

TOS-snøkanoner

Snølegginga går unna. Vaktlista er oppdatert.

Her kan du finne  Skiftplan snøproduksjon 2017

Vaktlista vil bli kontinuerlig oppdatert i denne artikkelen. Det vil bli en del rokkeringer på denne lista, men gule vakter er sikre og avtalt.

Vi retter på forhånd en stor takk til den supre dugnadsgjengen vår.

Os ILs julekalender 2017

snø

Vår julekalender er nå ute for salg. I løpet av november måned håper vi at de aller fleste av innbyggerne i Os Kommune har fått hyggelig besøk på døra med tilbud om kjøp av kalender. Om du ikke får besøk på døra finnes det muligheter for å kjøpe kalender på ulike salgsteder som Tolga-Os Sparebank og Spar Os. Kalenderen kan også kjøpes via Os Ils kontor og daglig leder. Nytt av året er at betaling kan skje via Vipps.
Salgssted: Os Idrettslag Julekalender
Vippsnr: #135147

Kick-off på skisesongen mandag 23.10.

Mandag 23. oktober starter vi opp igjen aktivitets-sesongen.

Vi i Os IL skigruppa ønsker nye og «gamle» skivenner velkommen til en ny sesong med lek og moro. Dette er et tilbud for alle som har begynt på  skolen der vi tilpasser gruppesammensetning etter nivå og ønsker. Det viktigste for oss er å skape trivsel og gi et tilbud til alle som vil være med. Skiglede er en viktig faktor.

Programmet blir som følger:

18.00-19.00: Ulike aktiviteter på TOS arena.

Mulighet for å prøve rulleski for dem som har med skisko og staver.

19.00-20.00: Kveldsmat i Brakkeriggen med div. informasjon om sesongen 2017/2018

●        Treninger og treningsgrupper

●        Miljøsamling på snø

●        Serierenn

●        Klubbklær (dunjakker, luer, overtrekk,….)

Temakonferanse "Hvordan bli best i barne- og ungdomsidrett?"

Hvordan bli best i barne- og ungdomsidretten handler om hva som er best for yngre utøvere på lang sikt. Det betyr at man bør nedtone resultatfokuset i ung alder. Mottoet for temakonferansen er "flest mulig, lengst mulig". Hvordan får vi til dette?

Temakonferansen er først og fremst aktuell for trenere, ledere, foreldre og utøvere fra 15 år og oppover.

Tidspunkt: Mandag 16.oktober kl 18-21.
Sted: Nord-Østerdal Videregående Skole.

Påmelding: Til daglig leder i TIF Gro Røsten Olderttrøen innen 10.oktober.

Se vedlegg for mer informasjon.

Invitasjon til idrettsfaglig temakonferanse på Tynset mandag 16. oktober

Temakveld 28.september

hedmark-idrettskrets_2_2

«Hvordan få flere yngre til å fortsette i idretten

som trenere, ledere eller arrangører?»

Invitasjon til temakveld på Os 28. september

Interessant temakveld for alle idretter. Hedmark Idrettskrets ønsker å sette fokus på hvordan vi kan bevare de yngre i idretten etter de slutter som aktive idrettsutøvere.

Sted: Møterommet på Nye Samvirke
Dato: 28.september
Tidspunkt: Kl 1830-2000

Hummelfjelldilten 2017

Klikk innom www.hummelfjelldilten.no for å se fine bilder og resultater

Ubetalt medlemskontigent i Os IL

MOB_OSIL

Vil med dette minne om at ALLE som deltar på aktiviteter i Os IL, enten som aktiv utøver, tillitsvalgt, trener, oppmann/leder el.l, etter NIF`s reglement må betale medlemskontigent til idrettslaget.

Pr idag har vi utestående ca kr 22.000,- i medlemskontigent. Noe av dette er sikkert personer som ikke lengre er aktive i Os IL, men vi har ikke anledning til å stryke noen. Vi må derfor be om at de som ikke lengre ønsker å stå som medlem, sender utmelding til daglig-leder@os-idrettslag.no , da utmelding må være skriftlig iflg lovverket.

Det er selvfølgelig full anledning til å stå som medlem, selv om man ikke lenger er aktiv. Det takker vi for.

HUSK! Har du vært aktiv i 2017, selv om du ikke tenker å være med til høsten, så skal medlemskapet betales siden det gjelder for aktivitet hele året.

Det ble purret sist i juli, denne gangen med giro i posten. Det er fint om dere betaler kontingent og treningsavgift via minidrett.no, da går det rett inn mot medlemsregisteret og vi har full oversikt over hvem som har betalt.

Fortsatt god sommer!

Sykkeltrim 2017

sykkeltrim bilde

Os IL Trimgruppa ønsker store og små velkommen til sykkeltrim i Narjordet. Ta med deg venner og familie ut på sykkeltur i slutten av mai.

Sykkeltrim 2017 plakat

Årsmøte 2017; Protokoll utlagt

MOB_OSIL

Medlemskontigent 2017

minidrett

Alle våre medlemmer har nå fått tilsendt faktura med medlemskontigent for 2017.
De med epostadresse i medlemsregisteret har fått giroen som et vedlegg til eposten, resten har fått og får faktura med vanlig post. Alle oppfordres til å gå inn på MinIdrett.no og betale derfra. Betaling via MinIdrett.no

Været på TOS Arena

TOS Arena

Politiattest

Politiattest Innhenting

Alle frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Følg OS IL på facebook