Orientering

Leder:

Kari Osmoen

kari.osmoen@gmail.com
93491684

 

Red:

Ragnhild Dåsnes
dasnesr@gmail.com
95059272

O-gruppa på Facebook

O-logo facebook

Nyttige lenker

Eventor (for påmelding til løp)

Nooreg (Nord-Østerdal o-region) 

 

NOF logo

 

 

 

 

Skip Navigation LinksForside > Orientering

GENERALSPONSORER 

OsID_150x100    TolgaOs_Sparebank_150x150


Resultater fra sesongstart og verdens O-dag

Bra oppmøte, med både gamle kjente og nye på årets sesongåpning, og på Verdens O-dag.  Her er deltakerlistene:
Deltakere sesongåpning barnehagen 8.mai 2019
Deltakere verdens O-dag Litjmyrmoen 15 mai 2019

Sesonginformasjon 2019

Lurer du på når det er o-løp i 2019? 
Lurer du på hvilke komitejobber du er satt opp i? 
Lurer du på hva komitejobben innebærer?
Her finner du svar på alle spørsmålene:

terminliste 2019

Arrangørveiledning 2019

Komiteliste 2019

Flott o-avslutning

Årets sesongavslutning ble en flott avslutning på o-sesongen.  Gruppa har gjennom året fått mange nye aktive blant flyktningefamiliene i Os.  Fadderordninga funka!.  Morten Haugseggen lagde en flott artikkel i Arbeidets Rett om prosjektet og sesongavslutninga, og vi har fått lov til å dele bildene hans.

Bilde2Bilde3
Bilde1
Bilde4Bilde5

Vinnere av stolpejakten 2018

Blant årets 648 stolpejegere har vi trukket ut fem vinnere, som får hvert sitt gavekort.  Vinnerne er:
Iren Moseng Hummelvoll, Os
Tom Johanson, Strømmen
Mona Evavold, Røros
Rannar Raudsepp, Os
Olaf Piekarski, Os

Vi gratulerer og ønsker velkommen tilbake neste stolpesesong!

Ny rekord for Stolpejakten

Stolpejakten når stadig nye høyder!  I år har vi registrert 648 stolpejegere, noe som er en økning på 30 sammenlignet med rekordåret 2017.  160 personer har funnet alle årets 50 stolper, og 233 stykker har registrert minst 26, noe som betyr at de har vært ute både i Os Sentrum og i Nørdalen.  Ingen stolper har færre enn 200 besøk!

Totalt har det blitt gjort 14526 stolperegistreringer, noe som gjør at det blir 14526 lodd med i trekninga av gavekort på sesongavslutninga.

Som en kuriositet tar vi med at 3. juni var den store stolpedagen i Os.  Denne søndagen var 43 personer ute og registrerte totalt 393 stolper.

Nansen vant bygdakampen

Årets bygdakamp er historie, og Nansen vant en overbevisende seier, og sikret seg dermed vandrepremien til odel og eie.  Vi kom på en god andreplass. Over 200 Os-starter i årets bygdakamp, viser at vi var over 50 i snitt på hvert løp.  Det har vi all mulig grunn til å være fornøyde med.  Resultatlistene viser også at Os-løperne består av en god blanding innfødte og innvandra osinger. 

 Resultat sammenlagt bygdakamp 2018
Resultat bygdakamp runde 3
Resultat bygdakamp runde 4

Fortsatt ledelse i bygdakampen

Vi beholdt ledelsen i bygdakampen også etter andre runde.  Hele 46 osinger deltok på rørosingenes løp i Mølmannsdalen.  Dermed rykket vi ytterligere litt fra Nansen, mens Røros nå puster oss i nakken.  Alle de tre klubbene som har to napp i vandrepremien fra før, kan sikre seg seier på høstens to runder. Vi satser på full mobilisering i Dalsbygda 28. august!

bygdakamp 2- resultater
Sammenlagt etter to løp

Ledelse i bygakampen

Hele 168 deltakere var med på årets første bygdakamp.  Vi stilte med 65 små og store løpere, og sikret oss en klar ledelse etter første runde. 
RESULTATER - BYGDAKAMP 23 MAI 2018
 Sammenlagtresultat bygdakampen 2018 
Med tanke på at vi starta med hjemmebanefordel, må vi mobilisere godt i de neste rundene, skal vi ha sjanse til å vinne vårt tredje napp i vandrefatet. Både Os, Nansen og Røros har to napp i vandrepremien, så det er svært sansynlig at en av klubbene vinner det til odel og eie etter denne sesongen.

Neste bygdakamp er på Røros 13. juni.  Sett av kvelden og bli med til Mølmannsdalen.

 

Sesongen er i gang

o-start 2018Til tross for småsurt vårvær var området rundt Os Barnehage fullt av ivrige o-rekrutter og noen litt mer garva på sesongstarten mandag 23. april. Som navnene på deltakerlista viser - det var et gledelig stort antall av våre ferske osinger:
Deltakere sesongåpning orientering 23.april 2018

Nå er også planene for hele sesongen klare, og det er mye å glede seg til.  På løpskalenderen her på hjemmesida ser dere at vi også har lagt inn treningsløp på Røros og Tolga.  Vi oppfordrer alle løpsglade til å benytte seg av tilbudene i nabobygdene. 
Lokal sesongplan 2018
Komiteliste 2018
Arrangørveileder 2018

O-gruppas nye løpsdrakter

IMG_0073 (2)I år skal osingene vises  på O-løp!  Vi bestiller nye, flotte o-trøyer i alle størrelser, og håper at alle aktive, nybegynnere, trimmere og foreldre bestiller våre nye trøyer.  Felles løpstrøye bygger samhold og fellesskap - som vi håper at alle vil være en del av.
O-gruppa sponser trøyene, slik at prisen blir overkommelig for alle: 200 kroner for barn og ungdommer, 300 for voksne.  kvaliteten er førsteklasses Trimtex. 

Prøvekveld for størrelser i Oshallen mandag 19. mars fra 18-20.  Har du ikke fått prøvd/bestilt - ta kontakt med Kari Osmoen, 93491684

Her kan du se trøyene

Orientering gruppesponsor

 

   Byggern_200x62

Stolpejakten

Stolpejakten varer fra 1. juni til 10. oktober.  Da står 50 stolper ute i Os sentrum og i Nørdalen.  Vi feirer kulturminneåret med at mange av stolpene er plassert på kulturminner.  Informasjon om kulturminnet finner du på posten, og når du scanner koden på stolpen.   Du finner dem, og registrerer besøk ved å laste ned appen Stolpejakten på smarttelefon, eller manuelt på kartbrosjyren.  Kartbrosjyren får du på Spar, Best og Os Frivilligsentral, eller du kan laste ned den her: stolpejaktbrosjyre Os 2018
Stolpekart Os Sentrum
Stolpekart Nørdalen

stolpelogo

Været på Os

 

Hovedsponsorer

HOVEDSPONSORER  

 

Byggern_200x62 

 

Os_Entreprenor_AS_188x37 

 

 logo_ostre1

 

 

 

  Logo_TASport2018_Liggende

 

    Vekstra-Os-Logo

 

Logo_NØK_RGB 

  

 

NO logo beskjært_ 

 

 

NM_Infonett