TOS_logo

Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Idrettens tematurne - kroppspress

HIK

Mandag 12. november tilbyr Hedmark Idrettskrets et seminar som setter fokus på kroppspress. Med på laget har vi Antidoping Norge og Olympiatoppen Innlandet. Tolga IL legger godt til rette for seminaret i Sætershallen.

Invitasjon idrettens tematurne - kroppspress.

Det kan bli tidlig snø i år!

Snøproduksjon

Det er fortsatt oktober men kuldegradene melder seg. Vi hiver oss rundt og setter i gang snøproduksjonen. Foreløpig plan er å starte på lørdag førstkommende og holde på til evt varmegradene kommer midt i uka. Hvis alt går knirkefritt kan vi med stor sannsynlighet tilby skiforhold i løpet av ei drøy ukes tid!

For å få til dette er vi avhengig av en stor dugnadsinnsats. Snøproduksjonen er en døgnkontinuerlig prosess som krever tilsyn og oppfølging.
Vi har satt opp ei vaktliste for dugnadsmannskaper. Vi trenger flere folk, og det er bestandig rom for noen til. Om du har lyst til å hjelpe oss på vei så meld gjerne fra til daglig leder Knut Erik Nesteby tlf 94800749 eller skigruppa ved Gjermund Horten tlf .

Skiftplan snøproduksjon 2018

Klubben i mitt hjerte

119_18_Klubben i mitt hjerte 2018_640x640

Klikk inn på lenken og støtt idrettslaget ditt. Os Idrettslag, klubben i ditt hjerte❤️
Årets kampanje slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe f...or - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.
Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

Norges Cup skiskyting 1. - 3. februar 2019

ASS_2019Stor

Medlemskontigent 2018

minidrett

Oppdatering:

Vi skriver 9.august. Det nærmer seg nå tre måneder siden medlemskontigenten ble fakturert ut. Fram til nå står ca halvparten fortsatt ubetalt. Vi håper at flest mulig av dere som har mottatt krav om medlemskontigent fortsatt vil støtte oss og være medlem, og dermed betaler kontigenten.

På forhånd takk:)

Medlemskontigenten for 2018 er nå fakturert.
Vi ber om og håper flest mulig av dere vil benytte innlogging på MinIdrett.no for betaling av kontigent. Lag deg en bruker og gjør ting enkelt:)
De som ikke har registrert epostadresse eller er brukere av MinIdrett vil få tilsendt faktura i posten.
Når det gjelder dere som er registrert med familiemedlemskap; alle individer registrert på et familiemedlemskap vil motta samme faktura på sin registrerte adresse. Denne skal selvsagt ...bare betales en gang. Faktura er helt lik med samme kid-nummer. Når NIF får endret systemene sine vil bare registrert familiekontakt få tilsendt faktura for familiemedlemsskapet.
Det vil stå et annet kontonummer en vårt eget kontonummer. Dette fordi pengene først går inn til NIF, så tilbake til idrettslaget. Ingen fare, pengene kommer raskt inn på vår konto.

Vi sier på forhånd takk for at du vil være medlem i Os IL i 2018.

Hummelfjelldilten 2018

Hummelfjelldilten

Resultater fra Hummelfjelldilten kan du finne her :)

Invitasjon til Os-Cupen 2018

Oscupen u. årstall_2

Nedenfor finner dere link til invitasjon til årets Os-Cup.

Merk at påmeldingsfristen i år er 01.07.

Frist for å registrere spillere er 01.08.

Påmeldingsavgift kr. 950,- pr. lag som inkluderer diplom og T-skjorte.

Bekreftelse blir tilsendt på e-post ved påmelding.

I e-posten finner du link for å hente ned fakturaen som skal benyttes ved betaling. Husk å oppgi KID ved betaling.

Vel møtt til ei trivelig fotballhelg!

Invitasjon 2018

Link påmelding:

www.profixio.com/reg/os-cupen-2018

Sesongavslutning langrenn og skiskyting

MOB_OSIL

Det blir sesongavslutning for ski og skiskyting 29.april  kl 17 i Pensjonatet.

Tradisjonell avslutning med pizza, saft, kaffe og kake. Premiutdeling for serierenn og klubbmesterskap. Utdeling av vandrepokal og trekking av ski. Velkommen.

Berserennet 2018 går av stabelen lørdag 10. mars!

Klikk på bildet nedenfor får gå til arrangementets hjemmeside!

BR_Logo_480x150_2018

Aktivitetsdag under Vintervukku i Os

Vintervukku 2018

Vi arrangerer åpen dag med lavterskeltilbud for barn i alderen 6-12 år i Oshallen lørdag 3.mars kl 10-14. Det blir servering av frukt.

Perfekt aktivitet for den som ikke ikke er så glad i Sibirkulda.

Velkommen!

Været på TOS Arena

TOS Arena

Politiattest

Politiattest Innhenting

Alle frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Følg OS IL på facebook