Orientering

Ragnhild Dåsnes
dasnesr@gmail.com

O-gruppa på Facebook

Eventor (for påmelding til løp)

Nooreg (Nord-Østerdal o-region)

NOF logo

Skip Navigation LinksForside > Orientering

Resultat fra nattløpet

06.10.2018
Resultat: https://nooreg.no/wp-content/uploads/2018/10/Resultater-Nattl%C3%B8p-Hummefjell-TOS-Arena-051018.pdf

Kveldens ekstramoment var forstart i form av bilskyss opp til toppen av hyttfeltet, og fellesstart derfra med en runde i snaufjellet før downhill nedatt, passering og en avsluttende runde i furuskogen :)

Flott o-avslutning

Årets sesongavslutning ble en flott avslutning på o-sesongen.  Gruppa har gjennom året fått mange nye aktive blant flyktningefamiliene i Os.  Fadderordninga funka!.  Morten Haugseggen lagde en flott artikkel i Arbeidets Rett om prosjektet og sesongavslutninga, og vi har fått lov til å dele bildene hans.

Bilde2Bilde3
Bilde1
Bilde4Bilde5

Vinnere av stolpejakten 2018

Blant årets 648 stolpejegere har vi trukket ut fem vinnere, som får hvert sitt gavekort.  Vinnerne er:
Iren Moseng Hummelvoll, Os
Tom Johanson, Strømmen
Mona Evavold, Røros
Rannar Raudsepp, Os
Olaf Piekarski, Os

Vi gratulerer og ønsker velkommen tilbake neste stolpesesong!

Ny rekord for Stolpejakten

Stolpejakten når stadig nye høyder!  I år har vi registrert 648 stolpejegere, noe som er en økning på 30 sammenlignet med rekordåret 2017.  160 personer har funnet alle årets 50 stolper, og 233 stykker har registrert minst 26, noe som betyr at de har vært ute både i Os Sentrum og i Nørdalen.  Ingen stolper har færre enn 200 besøk!

Totalt har det blitt gjort 14526 stolperegistreringer, noe som gjør at det blir 14526 lodd med i trekninga av gavekort på sesongavslutninga.

Som en kuriositet tar vi med at 3. juni var den store stolpedagen i Os.  Denne søndagen var 43 personer ute og registrerte totalt 393 stolper.

Nansen vant bygdakampen

Årets bygdakamp er historie, og Nansen vant en overbevisende seier, og sikret seg dermed vandrepremien til odel og eie.  Vi kom på en god andreplass. Over 200 Os-starter i årets bygdakamp, viser at vi var over 50 i snitt på hvert løp.  Det har vi all mulig grunn til å være fornøyde med.  Resultatlistene viser også at Os-løperne består av en god blanding innfødte og innvandra osinger.

Resultat sammenlagt bygdakamp 2018
Resultat bygdakamp runde 3
Resultat bygdakamp runde 4

Fortsatt ledelse i bygdakampen

Vi beholdt ledelsen i bygdakampen også etter andre runde.  Hele 46 osinger deltok på rørosingenes løp i Mølmannsdalen.  Dermed rykket vi ytterligere litt fra Nansen, mens Røros nå puster oss i nakken.  Alle de tre klubbene som har to napp i vandrepremien fra før, kan sikre seg seier på høstens to runder. Vi satser på full mobilisering i Dalsbygda 28. august!

bygdakamp 2- resultater
Sammenlagt etter to løp

Ledelse i bygakampen

Hele 168 deltakere var med på årets første bygdakamp.  Vi stilte med 65 små og store løpere, og sikret oss en klar ledelse etter første runde.
RESULTATER - BYGDAKAMP 23 MAI 2018
 Sammenlagtresultat bygdakampen 2018
Med tanke på at vi starta med hjemmebanefordel, må vi mobilisere godt i de neste rundene, skal vi ha sjanse til å vinne vårt tredje napp i vandrefatet. Både Os, Nansen og Røros har to napp i vandrepremien, så det er svært sansynlig at en av klubbene vinner det til odel og eie etter denne sesongen.

Neste bygdakamp er på Røros 13. juni.  Sett av kvelden og bli med til Mølmannsdalen.

Sesongen er i gang

o-start 2018Til tross for småsurt vårvær var området rundt Os Barnehage fullt av ivrige o-rekrutter og noen litt mer garva på sesongstarten mandag 23. april. Som navnene på deltakerlista viser - det var et gledelig stort antall av våre ferske osinger:
Deltakere sesongåpning orientering 23.april 2018

Nå er også planene for hele sesongen klare, og det er mye å glede seg til.  På løpskalenderen her på hjemmesida ser dere at vi også har lagt inn treningsløp på Røros og Tolga.  Vi oppfordrer alle løpsglade til å benytte seg av tilbudene i nabobygdene.
Lokal sesongplan 2018
Komiteliste 2018
Arrangørveileder 2018

O-gruppas nye løpsdrakter

IMG_0073 (2)I år skal osingene vises  på O-løp!  Vi bestiller nye, flotte o-trøyer i alle størrelser, og håper at alle aktive, nybegynnere, trimmere og foreldre bestiller våre nye trøyer.  Felles løpstrøye bygger samhold og fellesskap - som vi håper at alle vil være en del av.
O-gruppa sponser trøyene, slik at prisen blir overkommelig for alle: 200 kroner for barn og ungdommer, 300 for voksne.  kvaliteten er førsteklasses Trimtex.

Prøvekveld for størrelser i Oshallen mandag 19. mars fra 18-20.  Har du ikke fått prøvd/bestilt - ta kontakt med Kari Osmoen, 93491684

Her kan du se trøyene

Kari ny leder i o-gruppa

På årsmøtet i februar valgte Jon Ola Kroken å gi seg som leder etter to år.  Nyutnevnt æresmedlem, Kari Osmoen, ble valgt til ny leder i O-gruppa.  Årsmeldinga forteller om et aktivt år i 2017, og regnskapet viser at gruppa har god økonomi.  Årsmeldinga leser du her.  Lista over o-gruppas tillitsvalgte finner du her

årsmøte 2018

Jubileumsfest med æresmedlemmer

O-gruppa markerte sitt 70 års jubileum med stor fest i Morgenrøden.  Ledet av Jon Ola Kroken ble det delt mange gode o-minner.  Høydepunktet var utnevnelsen av Kari Osmoen og Tor Jørund Østvang som nye æresmedlemmer i Os Idrettslag.  Særdeles velfjortjent, skal vi dømme etter applausen på jubileumsfesten.

æresmedlemmerjubileumskake

Orientering gruppesponsor

Stolpejakten

Stolpejakten varer fra 1. juni til 10. oktober.  Da står 50 stolper ute i Os sentrum og i Nørdalen.  Vi feirer kulturminneåret med at mange av stolpene er plassert på kulturminner.  Informasjon om kulturminnet finner du på posten, og når du scanner koden på stolpen.   Du finner dem, og registrerer besøk ved å laste ned appen Stolpejakten på smarttelefon, eller manuelt på kartbrosjyren.  Kartbrosjyren får du på Spar, Best og Os Frivilligsentral, eller du kan laste ned den her: stolpejaktbrosjyre Os 2018