Orientering

dasnesr@gmail.com

Skip Navigation LinksForside > Orientering > Turorientering

Tur-o-sesongen er på hell

Tur-o-postene står ute til og med 20.september. Husk å levere inn kløppekort. Fristen for innlevering er 30.september. Du kan levere kløppekorta til ett av medlemmene i tur-o-utvalget (Dag Meli, Arnfinn Ryen, Kåre Bakosgjelten) eller på et av salgsstedene der du kjøpte tur-o-opplegget (Best, Spar, Tolga-Os Sparebank eller i serviceskanken Os kommune)

Kaffepost ved Håmmåla 25. juni

O-bilde2 turo2016

O-bilde3 turo2016

Kaffepost ved Narsjøen lørdag 11.juni

O-bilde turo2016

Ikke noen folkevandring på kaffepost ved Gapahuken på lørdag, men trivelig selskap og fint vær!

Tur-o sesongen 2016 starter lørdag 4. juni

I år så er det disse 3 områdene som benyttes:

Håmmåldalen. Her ligger det 10 poster (2 fjellposter)

Narbuvoll. Her ligger det 15 poster organisert i 2 runder på begge sider av sjøen.

Halvmilenget, Nørdalen, Bredalslia. Her ligger det 15 poster som også er fin og ta med sykkel.

Kart og klippekort fåes kjøpt på Spar Os, Best Os, Tolga-Os Sparebank og Os Kommunehus.

Kaffeposter:

11.juni post nr 20. Gapahuk ved Narsjøen

25.juni post nr 34. Bru over Håmmåla

Postene vil henge ute i tidsrommet 4. juni til 20. september.

Mer info finner dere her: Tur-o infoskriv 2016

Her finner dere et oversiktskart over områdene:Oversiktskart

Tur-o-sesongen nærmer seg slutten

Sommeren ble ikke som fjorårets, snarere tvert om. Regn og gråvær har skapt utfordringer - også for tur-o-aktivitet. Og når vinteren i tillegg holdt stand slik at en del av postene ikke kunne settes ut før i starten av juli, har det ikke vært lett å få tid til postjakt. Men uansett - tur-o-postene står altså ute til og med 20. september.

Fristen for å levere inn klippekort er 30.september. Det enkleste er å legge klippekort i postkassa til idrettslaget. Den finner du på baksida av Samvirkebygget. Du kan også levere klippekorta til et av medlemmene i Tur-o-utvalget. (Dag Meli, Arnfinn Ryen, Kåre Bakosgjelten)

Vi oppfordrer alle til å levere inn klippekorta sine sjøl om en ikke rakk å ta alle postene. En trenger slett ikke å ta så mange poster for å få godkjent poeng og dermed ha mulighet til å få merke/plakett.

Kåre

Tur-O 2015

O-tur-o2015

Her kan du laste ned plakaten: Plakat turo2015

Klubbløp 20. mai i Dalsbygda

Samlingsplass ved Kølbua. Det blir skattejakt, råtassløype og løyper på 2 og 4 km. Startkontingent kr 50 for voksne, gratis for alle under 19 år. Gratis severing. Fri start mellom kl 18.00 og 19.30.
 Karin B

Tur-O 2014

Tur-o-sesongen er over. De som har deltatt må huske å levere inn klippekorta innen 30.september.
Dette kan gjøres til ett av medlemmene i tur-o-utvalget eller i idrettslagets postkasse på baksida av "Samvirkebygget".
Vi oppfordrer alle som har deltatt til å levere klippekort sjøl om du ikke har tatt så mange poster. Det blir poeng sjøl om du bare har rukket noen få poster.

Alle som har deltatt inviteres til o-gruppas sesongavslutning i Morgenrøden den 24.  oktober kl 18.00.

Bare de aller tøffeste trossa styggværet.

Årets første kaffepost var tenkt som en idyllisk og sommervarm introduksjon til St.Hansfeiringa. Men slik ble slett ikke. Narsjøen gikk kvit med skumtopper i nord-vestkulingen, regnbyger trua og temperaturen var såvidt på rett side av 0. Vi var slett ikke sikker på om noen som helst ville tilbringe kvelden med oss på Åbbårodden, men der tok vi heldigvis feil. Folk stilte opp og sjelden har varm kaffe - og kaker - vært mer egna tilbud. Kaldt saft var ikke etterspurt.

O-turoIMG_3516

Emma og Kåre Nymoen.

O-turoIMG_3515

Fra venstre. Inger Teksum, Johan Meli, Sigrid Meli, Marit Meli, Dag Meli, Hege Narbuvoll, Ida Meli Narbuvoll.

Tur-O post 20 er på plass igjen!

Post nr. 20 som en eller annen hadde fjerna, er igjen på plass. Den har hengt oppe noen dager og har fått stå i fred. Dermed antar vi at den også vil få stå i fred framover. Tur-o-entusiaster kan altså igjen lete - og finne - den aktuelle posten.

Orientering gruppesponsor