Os IL

Brutippen 13

2550 Os i Østerdalen

 

Tlf.: 94800749 

E-post:

daglig-leder@os-idrettslag.no

 

Org.nr: 975 555 089 

Om TOS Arena

Byggingen av TOS Arena har gått over flere etapper. Det nye stadionområdet med 35 skiver og 3,6 kilometer asfalterte rulleskiløyper ble tatt i bruk i september 2010.

Byggetrinn to ble sluttført høsten 2012 og består av komplett anlegg for legging av kunstsnø i hele anlegget samt i alpinanlegget til HummelfjTOS Arena_løyper svingell AS. Målet er å produsere kunstsnø fra midten av oktober.

Deler av byggetrinn tre er allerede gjennomført. Ny tidtakerbu er satt opp og deler av den eksisterende lysløypa er rehabilitert og knyttet til løypene i ski- og skiskytteranlegget. Oppføring av administrasjonsbygg og varmestue gjenstår sammen med utivdelse av løypenettet i ski- og skiskytteranlegget til  totalt 4,2 km.

Totalt dreier det seg om en investering på nærmere 32 millioner kroner. Anlegget finansieres med en betydelig andel dugnadsinnsats, spillemidler samt gaver og bidrag  fra lokalt næringsliv.

Os Idrettslag samarbeider tett med Hummelfjell AS for å utvikle området til en betydelig destinajon for friluftsliv og skiaktiviteter i Midt-Norge.

TOS Arena har FIS-godkjenning og kapasitet til å ta store nasjonale og internasjonale konkurranser.

Vi tilbyr komplette samlinger, og flere landslag har allerede fått øynene opp for de gode treningsmulighetene i og rundt anlegget.

Barn og unge fra hele regionen er største brukergruppen. Med førsteklasses asfalterte løyper vil anlegget bidra til å få rulleskiløperne vekk fra veier og over i trygge omgivelser med gode treningsforhold.

 

TOS Arena_løyper_2 TOS Arena blinkerHovedsponsorer

HOVEDSPONSORER  

 

Byggern_200x62 

 

Os_Entreprenor_AS_188x37 

 

 logo_ostre1

 

 

 

  Logo_TASport2018_Liggende

 

    Vekstra-Os-Logo

 

Logo_NØK_RGB 

  

 

NO logo beskjært_ 

 

 

NM_Infonett