Berserennet 2014

per.simensen@sfas.no

Telefon:

Skip Navigation LinksForside > Arrangement > Berserennet

Randi Grytbak fullførte sitt Berserenn nr. 40!

Randi Grytbak

Vi gratulerer Randi Grytbak, Os IL med sitt 40. Berserenn! Et imponerende antall!

Karoline Grøv fra Byaasen skiklubb vant kvinneklassen

I en jevnt oppgjør med Kristin Westvold Kokvoll, Nansen, trakk Karoline det lengste strået. Kun åtte sekunder skilte de to i mål. Tredjelassen gikk til Barbro Holden Eliassen, Røros IL som var drøye minutter bak nr. 2 i mål.

Niklas Dyrhaug vant Berserennet

Niklas Dyrhaug

Herreklassen ble som ventet vunnet av favoritten.

Niklas var drøye 6 minutter foran junioren Jon F. Brennmoen, Tolga (klasse 19-20 år) i mål. På tredje fulgte nok en lovende junior - Magne Harborg, Røros - som deltok i 17-18 årsklassen.

Magne var ca 3 minutter bak andreplassen.

Resultater

Resultatene fra dagens Berserenn er nå lagt ut.

Været!

Minus 4 grader nå kl. 07:00, sola er på vei opp, men en liten dis gjør at den ikke skinner helt klart. Uansett - dette ser ut til å bli en strålende dag!

Smøretips!

IMG_3869

Vi har hatt et par løpere ute i trasèen i kveld og de melder om stort sett fine forhold - og at alt tyder på at det blir klisterføre i morra. En av våre "testpiloter" la blått klister i bunn og universal på toppen, og hadde relativt godt feste hele veien rundt, selv om det iset litt under skia i enkelte partier av løypa. Mye tyder på at det kan bli skarpt føre og høy fart, og det kan være fornuftig å ta det litt pent i noen nedoverkjøringer. Noen steder kan det også være litt lite snø, kanskje litt is grunnet ploging samt noen skarpe svinger. Spesielt gjelder dette ned Korsegga etter ca 3 km på vei ned mot veikryssinga ved Os Entrepenør på Nøra.

LitjBersen - siste nytt

Berserennet små og store

NB!! Fellesstarten er flyttet til kl. 11:45

Start: Hummelfjell TOS Arena

Trasè: Halvmilengrunden med målgang på Avlastningsbanen ved Os skole

Alternativ trasè: Det er mulig å gå en kortere trasè via gammellysløypa, men der er det veldig lite snø noen steder, og man må påregne å ta av seg skiene flere ganger underveis.

For de aller yngste: Det er laget en trasè på 400-500 m med start på Avlastningsbanen ved Os skole

Premier til alle - i Oshallen kl. 14:00!

Premiebordet står klart!

premiebordet

Siste hånd på verket legges ofte i sene nattetimer, slik også denne gang. Nils Østgård er fortsatt ute med løypemaskina og preparerer trasèen, slik at vi kan tilby deltakerne de best mulige forholdene i morra.

Andre av oss har ordnet premiebordet, og vi kan med hånda på hjertet love at vi har hevet standarden en del i forhold til tidligere år, blant annet kan vi love langt flere uttrekkspremier enn tidligere. I tillegg får alle deltakere som går Berserennet en Swix Berserennet jubileumslue, mens alle deltakerne i LitjBersen mottar et handlenett fra Rørosbanken med noe godt oppi + diplom.

Starttider Berserennet

Kl. 09:00 - 11:00 Åpent spor for deltakere i trim med/uten tidtaking. Start når du vil.

Kl. 10:30 Fellesstart Aktive veteran 27 km

Kl. 11:00 Fellesstart Aktive 27 km (NB! alle øvrige klasser inkl. junior)

NB!! Kl. 11:45 Fellesstart LitjBersen

Løypetrasè