IL Nansen

  

Logo Nansen Langdistanse lørdag 27/8
 Stafett/lagkonkurranse 28/8 


 

Løpsleder: Per Engebakken

Tel 92290256

Løypelegger: Atle Berg 

 

____________________________

Os Idrettslag

os_il_2.jpg lite


Sprint fredag 26. august
 

Løpsleder: Ragnhild Dåsnes
Tel +95059272

Løypeleggere: Ivar Aukrust Osmoen

Skip Navigation Links.
Skip Navigation Links

Klasser og løyper sprint

Sprinten på Os har løypelengder mellom 1,1 og 3,5 kilometer.  Det er i alt 18 mesterskapsklasser (MNM) og ti øvrige klasser.

Klasser og løyper langdistanse

Langdistansen i Dalsbygda lørdag har løypelengder mellom 2 og 13,5 kilometer.  Det er totalt 30 mesterskapsklasser, KM og Midt Norsk, og 15 øvrige klasser i tillegg til direkteløyper. 

Klasser og løyper stafett

Den avsluttende stafetten på søndag har løypelengder fra 3,5 til 8,4 kilometer. Det er 10 mesterskapsklasser. Klasseoppsettet er tilpasset Midt-Norsk-reglementet.  Det betyr noen tilpasninger i forhold til hva som har vært vanlige stafettklasser i KM i veteranklassene.  I tillegg til mesterskapsklassene tilbyr vi en åpen mix-klasse der lag kan settes sammen uavhengig av alder, kjønn og klubbtilhørighet.  

 

Lagkonkurransen for barn

107Søndagens lagkonkurranse blir et av helgas høydepunkter for barn opp til 12 år.  Konkurransen er først og fremst beregnet på barn mellom 8 og 12 år, men det er lov å ha med yngre løpere på laget. 

Laget skal bestå av mellom 3 og 5 løpere, og det er helt ok å å blande løpere fra flere klubber.  Alle løpere skal ha startnummer, men laget skal løpe samlet, og kun benytte èn Emit-brikke.
 

DSC_0006 web